Skip to content

MONTAŽA MAGACINSKIH POLICA I OPREME

Veliki logistički centri i trgovine imaju potrebu za pouzdanom implementacijom skladišnih sistema i tehnologija. Svako ubrzanje procesa i transporta roba donosi nove mogućnosti, te se zadnjih godina ulaže sve više u skladišne prostore i opremu.

Montaža magacinskih polica i paletnih regala

Pouzdana montaža magacinskih polica, montaža paletnih regala i sistema, garantuje neometan proces rada, ubrzava logističke linije i kanale distribucije. Skladišni sistemi i tehnologije omogućavaju bezbedno skladištenje robe, lako dostupne popise, olakšane i ubrzane manipulacije.

Prostorno uređenje magacina i skladišta kao i projekti održavanja objekta uslovljavaju da se montaža magacinskih polica i montaža paletnih regala odvija na strogo kontrolisane načine i u strogo kontrolisanim uslovima. Firma NETEX Vam može garantovati ispunjenje svih regulativa i zahteva.

Sva magacinska oprema može se prilagoditi zahtevu klijenta, ne remeteći prostor i tokove kretanja skladišne robe.

Prilikom odabira paletnih regala ili magacinskih polica, potrebno je biti upoznat sa karakteristikama (dimenzije i težina) robe koja će se u njih skladištiti.

Magacinske police se uglavnom odnose na mesta skladištenja u koje se odlažu robe specifičnog pakovanja, manjih gabarita, spakovanih u zasebna koleta. Da bi se postigla ekspeditivnost prilikom manipulacije, roba se skladišti na paletama, koje se kasnije odlažu u paletne regale.

Montaža paletnih regala je specifična jer se koristi maksimalno magacinski prostor, pogotovo u visinu gde se paletni regali montiraju po horizontali i vertikali.

Montaža magacinske opreme koje obuhvata firma NETEX:

  • Montaža magacinskih polica
  • Montaža paletnih regala
  • Montaža stalaža
  • Montaža konzolnih regala
  • Montaža komisionih polica
  • Montaža gravitacionih regala
  • Montaža pokretnih traka
  • Montaža mobilnih regala
  • Montaža višespratih sistema
  • Montaža lakih magacinskih polica

 

Svojom delatnošću pružamo klijentima garancije i brzinu izvršenja za delatnosti montaže. Uz postojeće garanicje renomiranih proizvođača magacinskih polica, magacinskih stalaža, paletnih regala, višespratnih sistema, konzolnih regala, možete biti sigurni da je Vaš radni prostor uređen i bezbedan.

DEMONTAŽA MAGACINSKE OPREME

Pored montaža magacinskih polica i paletnih regala, osnovna delatnost nam je i demontaža magacinske opreme.

U kratkom vremenskom periodu, oslobađamo magacinski prostor, demontiramo magacinske regale, police, stalaže… Distribucija magacinske opreme koju smo demontirali obezbeđujemo po želji klijenta.

SELJENJE MAGACINSKE OPREME

Demontiranje magacinske opreme, u velikom broju slučajeva iziskuje da se izvrši seljenje magacinskih elemenata na druge lokacije i njihovu ponovnu montažu. Seljenje magacinskih polica i opreme, uz pripremu magacinske prostorije za novu postavku NET.EX Vam može obezbediti u najkraćemo mogućem roku.